Trobades Xarxa d'Entitats
Activitats de Xarxa d'Entitats País Valencià. Trobades, reunions, tallers, xerrades i formació per a crear cohesió i planificar activitats dins de la plataforma.

II TROBADA D’ENTITATS

Data: 14 de juny de 2014

Hora: 10.30h

Lloc: Ca Revolta

Després de l’èxit del passat 26 d’abril, impulsem una xarxa per fer possible la participació.

La I Trobada d’Entitats, que va tenir el dissabte 26 d’abril a la seu d’ACPV, va resultar un èxit, tant pel nombre d’entitats assistents com sobretot per l’interès expressat per fer possible una xarxa cívica que compartesca informació, coordine esforços i treballe per obrir vies de participació reals. Per això, ara, l’objectiu és fer un pas endavant: crear un primer espai de comunicació, articular una organització simple i flexible, i iniciar el procés de debat i divulgació de la participació com una necessitat per a una democràcia real.

Amb aquest triple objectiu, us convoquem a una II Trobada d’Entitats el dissabte 14 de juny. Hem triat aquest dia perquè, igual que el passat 26 d’abril vam donar suport a ACPV i vam participar en la manifestació de la diada del 25 d’Abril, ara volem sumar-nos a la convocatòria de mobilització que fa Xúquer Viu.

Ii Trobada Xarxa d' Entitats

Descàrrega els documents per a saber més
PDF Convocatòria
PDF Conclusions

Fotos de la trobada

Deixa un comentari

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment