Actitats. Trobades Xarxa d'Entitats
Activitats de Xarxa d'Entitats País Valencià. Trobades, reunions, tallers, xerrades i formació per a crear cohesió i planificar activitats dins de la plataforma.

IV TROBADA D’ENTITATS

Data: 21 de febrer de 2015

Hora: 11.30h

Lloc: Octubre CCC de València

Es convoca la IV Trobada de la Xarxa d’Entitats del País Valencià on es discutirà una proposta de “Criteris per a una nova llei de participacióciutadana i transparència institucional”.

L’abril de l’any passat es va constituir la Xarxa d’Entitats del País Valencià. Una seixantena d’associacions han assistit a les tres trobades realitzades fins ara. Són entitats de tots els àmbits (cultural, educatiu, urbanístic, del territori, de comunicació, social, de solidaritat internacional, veïnal, ecologista, feminista, etc). Entre les més implicades hi ha: Acicom, Acció Cultural del País Valencià, Ca Revolta, la Federació d’Escola Valenciana, Fent Ciutat, Salvem el Cabanyal i la Societat Coral El Micalet.

La suma dels socis i membres de les diferents entitats implicades, i la de la seua capacitat de mobilització, converteix a la Xarxa en una estructura amb una importantíssima base social, i li atorga una capacitat de representació del món associatiu també molt significativa.

I Trobada Xarxa d' Entitats

Descàrrega els documents per a saber més
PDF Conclusions
PDF Nota de premsa
PDF Criteris Llei P.

Fotos de la trobada