Activitats. Trobades Xarxa d'Entitats
Activitats de Xarxa d'Entitats País Valencià. Trobades, reunions, tallers, xerrades i formació per a crear cohesió i planificar activitats dins de la plataforma.

V TROBADA D’ENTITATS

Data: 16 maig 2015

Hora: 11.30h

Lloc: Ca Revolta

La Xarxa d’Entitats del País Valencià es va crear el dissabte 26 de abril de 2014 en una trobada a València, a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània. En un any, s’han incorporat a la Xarxa una seixantena d’associacions, s’han realitzat quatre trobades, s’han fet diverses reunions comarcals, s’ha dotat a la Xarxa d’un logo i d’una imatge corporativa, i s’ha discutit i aprovat un document de “Criteris per a una llei de participació ciutadana i transparència institucional”, a més de posar en l’agenda social, mediàtica i política el tema de la participació com una necessitat, una reivindicació i un debat. I també cal apuntar la dinàmica endegada de major interrelació entre les associacions més implicades en la Xarxa, creant complicitats i consciència de xarxa.

Un any després, ha arribat l’hora de començar a pensar en l’articulació d’una estructura organitzativa més formal, que permeta la flexibilitat i l’agilitat, però també avance en la consolidació de la Xarxa i en la integració de cada vegada més associacions en la seua dinàmica de treball, debat i decisió. És per això que us convidem a la V Trobada, que estarà centrada precisament en el debat i decisió de quina estructura organitzativa s’ha de dotar la Xarxa.

V Trobada Xarxa d' Entitats

Descàrrega els documents per a saber més
PDF Materials treball
PDF Matriu resultant
PDF Conclusions

Fotos de la trobada