Política de privacitat

En compliment del Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, (RGPD), us oferim la següent informació sobre el tractament de les seues dades personals:

1. Qui és el responsable del tractament de les teves dades personals?

FEDERACIÓ XARXA D’ENTITATS DEL PAÍS VALENCIÀ
Domicili social: C/ Santa Teresa, 10 46001-València
CIF: G-98986847
Pots contactar amb la persona delegada de protecció de dades a través de l’adreça postal o del correu electrònic: info@xarxaentitats.org

2. Amb quina finalitat tractem les dades personals?

Us informem que les dades de caràcter personal que ens proporcioneu, o aquelles que accedim a conseqüència de la navegació, consulta i/o sol·licituds a través del lloc web www.xarxaentitats.org seran incorporades a un fitxer titularitat de la FEDERACIÓ XARXA D’ENTITATS DEL PAÍS VALENCIÀ, amb la finalitat de:

– Mantenir informats/des a particulars i entitats sobre el treball, les activitats i informació d’interés de la FEDERACIÓ XARXA D’ENTITATS DEL PAÍS VALENCIÀ.
– Atendre les peticions i/o consultes i enviar comunicacions (també per via electrònica).
– Gestionar les altes del nous membres i les activitats de l’entitat.

Serà necessari que, en els formularis del Web, l’usuari emplene els camps assenyalats com a “obligatoris”. El no emplenament o emplenament parcial de les dades personals requerides podria suposar que la FEDERACIÓ XARXA D’ENTITATS DEL PAÍS VALENCIÀ no poguera atendre la seua sol·licitud i, en conseqüència, la FEDERACIÓ XARXA D’ENTITATS DEL PAÍS VALENCIÀ quedarà exonerada de tota responsabilitat per a la no prestació o prestació incompleta de les peticions i/o consultes sol·licitades.

L’usuari haurà de comunicar a la FEDERACIÓ XARXA D’ENTITATS DEL PAÍS VALENCIÀ les seues dades personals actuals per tal que la informació continguda en els fitxers de la FEDERACIÓ XARXA D’ENTITATS DEL PAÍS VALENCIÀ estiga actualitzada i sense errors. L’usuari respondrà, en qualsevol cas, de la veracitat de les dades facilitades.

3. Quines dades gestionem?

Les dades que la federació gestiona són les següents:

– Quan una entitat federada o no federada sol·licita una reserva de sala, de material o espai per la mostra d’una exposició es demana: nom i cognoms de la persona responsable, correu electrònic i telèfon de contacte.
– Quan una entitat ingressa a la FEDERACIÓ XARXA D’ENTITATS DEL PAÍS VALENCIÀ com a federada es demana: Nom i cognims, DNI, nom legal de l’entitat, adreça, telèfon, IBAN per fer el cobrament de la quota, correu electrònic genèric, noms del personal tècnic i els seus correus electrònic institucionals.
– Quan un particular es subscriu al butlletí periòdic es demana: nom complet, telèfon i correu electrònic.

4. Quan temps conservarem les teues dades personals?

Les dades personals dels i les usuàries es conservaran mentre no se’n sol·licite la supressió. L’usuari podrà oposar-se a la conservació de les seues per al tractament dels mateixos, enviant un correu electrònic a info@xarxaentitats.org.

5. Quina és la legitimació per al tractament de les teues dades personals?

La base legal per al tractament de dades és el consentiment de l’interessat.

6. A quins destinataris es comunicaran les teves dades personals?

Les dades personals facilitades per l’usuari, amb caràcter general, no seran comunicades o cedides a tercers, si bé podran cedir-se a proveïdors sota contracte amb la FEDERACIÓ XARXA D’ENTITATS DEL PAÍS VALENCIÀ per a les finalitats referides anteriorment.

La FEDERACIÓ XARXA D’ENTITATS DEL PAÍS VALENCIÀ té implantades les mesures de seguretat de tipus tècnic i organitzatives necessàries que garanteixen la seguretat de les seues dades de caràcter personal i n’eviten l’alteració, pèrdua, tractament i/o accés no autoritzat, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades emmagatzemades i els riscos a què estan exposats, ja provinguen de l’acció humana o del medi físic o natural, tot això de conformitat amb el que preveu la normativa vigent.

7. Quins són els teus drets en relació amb les teves dades personals?

L’usuari podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició al tractament de les seues dades personals en el domicili social de LA FEDERACIÓ XARXA D’ENTITATS DEL PAÍS VALENCIÀ en els termes establerts a la legislació vigent. Per a la seua major comoditat, i sense perjudici que s’hagen de complir amb determinats requisits formals establerts a la normativa vigent, la FEDERACIÓ XARXA D’ENTITATS DEL PAÍS VALENCIÀ li ofereix la possibilitat de sol·licitar l’exercici dels drets referits anteriorment a través del correu electronic info@xarxaentitats.org.
Si creieu que el tractament de les vostres dades no s’ajusta a la normativa vigent pots presentar una reclamació a les adreces esmentades o davant l’autoritat de control de la Agencia Española de Protección de Datos.

Política de cookies

Mitjançant l’accés i ús del Web, l’usuari accepta que la FEDERACIÓ XARXA D’ENTITATS DEL PAÍS VALENCIÀ pot utilitzar cookies de tercers, de sessió i permanents, amb la finalitat de permetre la seua navegació pel Web en funció de característiques predefinides i millorar la seua experiència, tal i com es pot verificar en aquest enllaç https://jetpack.com/support/cookies/.

Les cookies constitueixen procediments automàtics de recollida d’informació relativa a les preferències determinades per un usuari d’Internet durant la seua visita a un determinat web amb la finalitat de reconèixer-ho com a usuari recurrent i personalitzar el seu ús i facilitar una navegació més ràpida.

L’usuari pot configurar el seu navegador per acceptar o rebutjar per defecte totes les cookies o per rebre un avís en pantalla de la recepció de cada cookie i decidir en aquest moment la seua implantació o no.
Els procediments per al bloqueig i eliminació de les cookies poden diferir d’un navegador d’Internet a un altre, per la qual cosa haurà d’adreçar-se a les instruccions facilitades pel navegador d’Internet, com aquests que es detallen a continuació:

Aquests navegadors estan sotmesos a actualitzacions o modificacions, de manera que no podem garantir que s’ajusten completament a la versió del seu navegador. En cas que desitge rebutjar la utilització de cookies, podeu tenir limitat l’ús d’algunes prestacions del Web. Si continua navegant pel Web sense denegar la seua autorització implica que accepta el seu ús per part de la FEDERACIÓ XARXA D’ENTITATS DEL PAÍS VALENCIÀ.

Per a qualsevol qüestió addicional relacionada amb l’ús de cookies, podeu enviar la vostra petició mitjançant un correu electrònic a info@xarxaentitats.org.